Hemma!

Hemma igen efter ett par dagar i Öret. En tur till Karskoga med åldrande släktingar, middag hos pappa och utgång med kompisar. Nice. Två extratimmar i Göteborg spenderades med tai-mat och kringflackande i Nordstan. Otroligt sinnessjukt stort och ännu mer otroligt sinnessjukt många folk. Gick in i någon affär sådär, men ingenting seriöst. Trött och allmänt förvirrad av lämlarna som ryckte i allt de såg. På tåget saknades 1kr till en extremt efterlängtad dricka, men bordsgrannen bjöd på den och en timmas intressant samtal om allt från kineser, japaner och helsingborgare till matpriser, krogar och underliga människor. Kul med en vettig talför människa!

 

Besökte även min första bemannade toalett på centralen i GBG. Det var intressant. En plexiglasinramad tjej tog fem kronor för att låta mig göra resten av grovgörat. Självklart pratade bordsgrannen om det i flera minuter också. Kan det bli tystare än på en offentlig toalett? var öppningsfrågan. Nej, kom vi efter en tids debatterande fram till.

 

Nötter, mys och TV! Imorrn ska det försökas inhandlas ett par välbehövda byxor, får se om de har insläpp-utsläpp till Väla bara... 


Robban
19:29:26, 2007-12-27
http://ostbage.blogg.se

Väla har Hell-week nu... Jag kan göra dig sällskap om du vill, är ledig i en vecka nu! Weehoo...


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0