Krångel

Har krånglat en del med lägenheten idag. Fastighetsägaren ringde och ville ha namn på min nya arbetsgivare i Norrköping, alt. en borgenär som skulle gå i god för mig/oss på kontraktet. Ringde Clas i Norrköping och fiskade lite jobb, men butikschefen där skulle höra av sig igen innan jul, vilket såklart är för långsamt för kontraktet. Det finns ju oärliga vägar att gå för att få jobb, men fixade borgenär tills någon av oss är fast ansälld. Byråkrati.

Fick ett brev från posten idag också med en räkning på 36kr. Förra veckan skickade jag iväg ett par lampor (Clas...) till mamma, men tydligen hade frimärkena trillat av. Bara portot för lamporna gick alltså på 47kr :) Nämnas ska även att en ny ljusstake kostar 49kr. Ljusstakarna ligger för övrigt på hylla I0 - "Följ den röda mattan runt så är ljusstakarna staplade längst fönstret på vänster sida" - och extralamporna på I26, någonting jag säger kanske tio gånger varje dag.



Åsa
19:37:03, 2007-12-10

Herregud, vilken tur att ni fick en borgenär då!
Det är ju märkligt att dom inte litar på att folk betalar hyra... Det borde ju räcka med att kolla upp tidigare hyresvärdar... Hmmm...

Otto
20:12:43, 2007-12-10
http://ottoman.blogg.se

Jo, det är underligt, men de vill väl vara säkra... även om jag själv vet att hyra kommer i första hand kanske inte alla andra tänker så :| Det är lika underligt det :)


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0