Bilder

Hittade några bilder i mobilen, woilá!

Löpsedel (samma dag!) för Hänt Extra och Se&Hör.


GeKås. En vanlig jäkla tisdag, folk så in i helvete.
Let the mayhem begin!


Fyrtionfem svenska kronor.
Flådigt, nästan graciöst, upplagd. Aptiten verkligen steg
till ett crescendo när denna skönhet serverades/kastades fram. Ehm.


Varför, säg mig bara VARFÖR krypkör man över linjen?
Inte bromsar sent, inte råkar missa, men krypkör. Hela jävla tiden.


Skön annons, tyvärr inga lappar borta :(
Sry dude, inte jag heller!


Notera: "Som gillar tjejer" "Mycket tjej"

Det är så jävla sjukt

Enligt talibantalesmannen Qari Yousef Ahmadi har talibanerna
skjutit en av de tillfångatagna missionärskoreanerna, rapporterar Reuters.
Nu bekräftar afghansk polis att man funnit hans sönderskjutna kropp.
Den sydkoreanske mannen hittades med 10 kulhål i både huvud
och bröst i Ghazni provinsen i Afghanistan. Samma område som de
23 Sydkoreanerna kidnappades i. Om inte talibanernas krav på frisläppandet
 av talibanska fångar tillgodoses kommer samtliga att avrättas 22.30 svensk tid.
- Det är den sista tidsgränsen, säger talesmannen.
Expressen


Det är så jävla sjukt, just nu (NU) sitter 23 personer och väntar på att dö om 32min. Det är ju fan helt jävla sjukt, de verkligen sitter där NU och väntar... säkert i något jävla rum, smutsiga och rädda som fan, kan inte göra någonting. De bara sitter där och väntar på att dö, väntar på att inte längre få finnas, bara för att några jävla pundhuvuden vill ha sina jävla polare frisläppta. Hur fan kan man bara ställa sig och skjuta ihjäl någon - vem som helst - med tio skott?
Var fan är världen på väg?

Mark & Ghostface - Ooh Wee

Varför måste det alltid vara så många featuring? Hur som helst, världens näst gladaste låt *dansar tjernobylbarnen*


Mark Ronson feat. Ghostface Killah, Nate Dogg, Trife Da God and Saigon - Ooh WeeOooooooooooooh wiiie
Lalalalala lalalalala

Metallicas kock (ej cock)

Visst fan, nästan ännu häftigare - bland britterna var det en svensk som var frilansande privatkock. Han hade tydligen varit uppe i Stockholm nu och lagat Metallicas mat! BALLT! Jag frågade honom såklart vad de åt (i bästa Hänt Extra-fanér), men till min besvikelse var det bara "äh, bara vanlig mat. Lite amerikansk, lite brittisk. Oxfilé tyckte de om"

Fan, jag hade ingen aning om att kändisar åt...


/

Jag är rätt hardcore

Fan vad häftig jag är. Vi hade några brittiska kunder ute hos oss idag, de pratade glatt och allt var frid och fröjd. När de var klara frågade jag vad som förde dem till Sverige, och inte minst till lilla Örebro ("Business or vacation, ey?"). Det kom då snabbt fram att de var crew åt turnerande Status Quo som spelar tillsammans med Chuck Berry (äntligen!) på Brunnsparken (ÄNTLIGEN!) imorgon! Sjukt. Legender på lilla jävla Brunnsparken. Minns när jag var där och tittade på Trazan och Banarne...
Nåja, han frågade även om jag ville ha biljetter, varefter jag såklart utbrast i ett coolt "Hell yeah!" (alt. "Eh, what? That would be awesome"). De tog mitt nr. och imorgon på dan kommer mr Status Quo (ehm, eller kanske någon vakt/crew i bästa fall. Kanske städerskan) ringa och säga om det går eller ej. Enligt managern skulle det inte vara några problem. Så jävla ballt, säkert årets händelse!

Så vad vet jag om dem?
Hma.
Jag har typ en typ CD från typ när jag typ var jätteliten. Typ min första CD någonsin typ. Minns tyvärr inte om jag lyssnade på den eller ej. Så mycket vet och kan jag om dem. Förutom att de är legender då. Jag vill minnas att när jag fick Status Quo-skivan fick bror min en Meatloaf-skiva, och minns jag rätt tror jag tyvärr att SQ fick lämna plats åt ML i spelaren...

Hur som helst glider nog jag o E dit och tar någonting att dricka iaf, musiken lär ju svänga även om jag inte är något fan :)

Men jag tror ändå att regnet vinner om det regnar...

/

Gallardo

En bekant kom förbi jobbet här om dagen i en Lamborghini (stava det ni!) Gallardo, en i klassiskt gul. Den var inte hans, hade fått låna den av brorsan sin. Ljudet var ju inte så jäkla fel, inte utseendet heller. 250 knyck ryckte han på några hundra meter, inte så trist. Det blir väl till att investera rätt nu då... eller råna en bank. Sälja lite weed kanske, eller varför inte odla pärlmusslor.

/

Can't touch this

Helt otroligt att jag inte postat den här förut!

I don't car if you're handicapped, I still park in your spot


Video

Nu var det ett tag sedan man skrev... hma, får kanske ta tag i det :)

Ikväll skulle jag dragit iväg på grillning, men det blev inte så mycket med det, var för trött och så regnade det pellefan också. 400p kvar nu till nästa rang... får väl knäcka det imorrn! :)RSS 2.0