Världens snyggaste blogg?

Ja, vilken är världens snyggaste blogg? Har tittat runt lite på olika bloggsiter men inte hittat några speciella. De flesta kör standardutseendet, vissa ändrar färger och ännu färre ändrar kod, bilder, upplägg och funktioner. Vore kul att se! Några sjukt snygga hemsidor har man ju sett i sina dagar, men aldrig riktigt fina bloggar. Tips tack!

Snö idag ja. Jag som flyttade hit endast för att slippa snön. "Här nere i söder kommer det aldrig snö" hette det, men de på jobbet erkände idag att de ljugit. I morse när jag åkte till jobbet låg snön på bilen, dessutom börjarde det snöa allan när jag åkte iväg. Hagla gjorde det också en snabbis. En bilfärd som normalt tar ungefär tio minuter tog idag femton. T o m chefen kom för sent.
Det börjar bli riktigt roligt på jobbet också, kan svara på en hel del nu. Nu står jag inte som ett fån varje gång någon frågar någonting, utan jag kan faktiskt en jäkla massa nytt. Kul!

Johanna
13:42:27, 2007-11-10
http://fult.blogg.se

min e definitivt hetast

Kristine
13:47:08, 2007-11-10
http://Kristines.blogg.se

Hoppas du får en fin dag! Kramar Kristine!

Cissi
13:49:51, 2007-11-10
http://ceciliamoberg.blogg.se

Ja det är inte det lättaste att veta hur man ska ändra om helt.. Jag har gjort som dom flesta och ändrat färger, men man vill ju vara lite mer speciell med sin sida.

mamma
16:22:03, 2007-11-10

Ha ha, här har vi haft solsken! Rätt åt dig!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0