Första dagen

Japp, första dagen på jobbet. En massa bakgrund, säkerhet och teori. Imorrn är det 07.00 på jobbet som gäller med lite uppackning och praktik. Minns knappt när jag senast var uppe innan 08... kommer nog bli rätt tungt, men kommer man bara upp så brukar det gå bra. Det blir nog en del 07-tider framöver, så det är lika bra att härda sig lite. Allt är så grymt uppstyrt på jobbet, alla vet hela tiden vad som gäller och vad som händer. Ingenting myglas med, allting tas upp.

Kaffe har vi här, det är bara att ta. Frukt här, ät. Ni diskar efter er, varje månad kastar vi matlådor som står kvar. Luncher är en timme, då får ni göra vad ni vill - åk hem, spela tv-spel här, titta på film eller pilla naveln. Brandsläckare har ni här, nödutgångar här. Ni får så här mycket lön, uppsägningstiden är två veckor. Det här är Patrik, han är mellan två jobb och arbetar tillfälligt här.

Inget jäkla krimskrams, bara raka kort. På alla jobb vill ju alla veta vilken uppsägningstid som gäller, men ingen vågar fråga. Så dumt. Bättre så här, alla vet vad som gäller och allt är öppet.

Jag trivdes idag med andra ord - verkar riktigt bra! Får se hur många timmar man får extra, som det är nu går jag ju inte runt på långa vägar...  Lyxproblem la grande, men ändå.

Sergeant Göransson
23:51:11, 2007-10-03
http://ostbage.blogg.se

Luktar lite militäriskt. Det gillar du väl Furir Ottosson?


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0