Göra lista

Japp, hittade ett enkelt sätt. Nice.

cmd, i rätt mapp:
dir /s /on /b /a:d > c:\lista.txt

där
/s = undermapp
/on = sortera efter namn
/b = avskalat
/a:d = visa endast mappar
> = output

Woilá!

Haha!

Internethumor...

RACE 07 is the second title released by HATRED in the past few days. This is a racing simulator from Swedish game developers SimBin Studios. As stated this is purely a simulation game, not an arcade racer so i doubt that a racing wheel is absolutely needed it will help a lot if you have one.


voke
September 27th, 2007 | 21:24
Yes, you need a wheel for a game like this. All SimBin games are like this. They are simulators, like MS Flight Sim is for planes.

lee walton
September 27th, 2007 | 23:00
Where can someone download this wheel?

pixflix
September 27th, 2007 | 23:04
are you serious? Although you can easily "download" the "wheel" if you go to the "shop" that is "outside".

lee walton
September 27th, 2007 | 23:22
i thought "wheel" was a slang term for a hacking program.

Alfred
September 27th, 2007 | 23:27
No you fool, "wheel" is term to describe a round object that turns in two directions and controls the movement of the on-screen vehicle.

Jag är kung

Japp, det är jag faktiskt. Handlade kamrem på Mekonomen idag, åkte hem och fixade till det på ett par timmar, varav hälften gick åt till montering av plastskydd i fel ordning och en mutter som inte ville sätta sig. Remmen som satt i var jättetrasig och helt av, men nu rullar bilen som en klocka igen! Eller nja, den puttrar lite. Fick förslag om att det kan vara hål på något membran i förgasaren, så ska kolla upp det. 30 spänn bara, men får se om jag får isär makapären. Hur som helst, cred till mig!Tittade på Dina Pengar och listan Världens coolaste prylar. På tredje plats kommer VHS-spelaren, på andra mobiltelefonen och första Commadore 64. Rätt ballt hur C64 slår både mobiltelefon, VHS, Walkman, TFT och iPod! Det ballaste är väl att jag har en fullt fungerande (antar jag) hemma hos pappa. Måste nästan ta med den hem till Helsingborg nu när jag åker till Örebro i veckan. Hma, undrar bara var den ligger...

/

Regn

Varför uppfanns regn? Nu blev det ju inget mek med bilen... gick upp 08, 09, 10 och så nu 11 för att kolla - regn. Perfekt, nu vet jag inte vad jag ska köpa till bilen idag - bara rem för 150kr eller rem och spännhjul för 500kr. Och så måste jag gå till bussen i regn. Bli blöt och vara allmänt sur.

It's raining cats and dogs

230676-68

Kamrem

Lilla Pärlan har stått stilla i flera dagar nu... :( Han lider av en söndrig kamrem, någonting jag ska försöka mig på att laga i morgon. Blåsa på såret så att säga.

Det mest spännande är att jag aldrig mekat med någon bil, w h a t s o e v e r . Har läst på lite, men nästan allt som finns handlar om 240 eller 740, så det får bli lite improvisation. Det enda viktiga har jag förstått det som är att hjulen står i rätt läge, både vid av- och påmontering. Får se hur rätt jag har imorrn. Demontering på morgonen (ska försöka ta mig upp vid 08, arbetsintervju på Väla kl.13 (buss.. :| ), besök på Mekonomen för att inhandla ny rem och kanske spännhjul, hem och montera igen. Hålla tummarna när jag vrider på nyckeln. OM jag vrider på nyckeln. Det kanske faller platt av en skruv jag inte kommer åt imorrn, men man måste ju försöka. Det nästan största problemet som jag ser det är att motorhuven öppnas framåt, vilket gör att jag inte kommer åt. Måste luta mig över hela motorn för att ens komma i närheten med mina långa armar. På något jävla sätt måste det väl gå.

Man får väl försöka. Lyckas jag förtjänar jag världens största cred.

H o p p a s

95 vs. 588

Hm, svårt val. Klockan 15:53 = 95kr eller 16:45 588kr. Det skiljer alltså 23kr 58kr 152kr 280kr 493kr på 52min.

image67

Spyr i direktsändning

Fy fan!

Just denna natt hade man kunnat förvänta sig att programmet skulle fått tillfälligt avbrott men Eva Nazemson fortsätter sändningen som om inget hänt. Med samma energi som innan. Trots att hon bevisligen mår mycket dåligt.
- Det där slår nog tittarrekord kan jag säga, säger hon in i kameran och skrattar.


/Finns ju såklart på Youtube också för den lite mer magstarke... :)

Cashback

Ny dag, ny film. Denna gång en riktigt bra limited (begränsad på svenska?), alltså lite annorlunda och för mig mer intressant. Storfilmer i all ära (Fantastic Four tex), men limited är ofta så väldigt mycket bättre. Filmen heter Cashback och handlar om en kille vars flickvän gör slut. Helt förkrossad drabbas han av hjärtesorg, kan inte sova och tar ett nattjobb på en mataffär. Handlingen kanske inte låter så intressant, men det är själva helheten som är bra. Killen är konstnär och kan "frysa" tiden i sitt huvud, sätta sig ner och rita av folket runtomkring, samtidigt som hans tankar om livet spelas upp.

Rekommenderas varmt, hur flummigt det än låter! Återigen får man väl inte vara rädd för naket, men nu på ett mer smakfullt sätt än i tidigare rekommenderade Shortbus :)

Ladda hem! (klicky)

Cashbackimg

Hur kan man?

Hur kan man köpa ett för långt skärp i Wild West-stil, göra hål i änden, köpa en karbinhake (röd), sätta på en jävla massa nycklar och hänga dem i skärpet? Summan blir att nycklarna hänger nere vid knäna!

Ja, jag såg en kvinna idag som hade uppfunnit klädstilen.

Partier

Tänk vad befriande om någon partiaktiv människa någon gång kunde uppskatta en motståndares åsikter, förslag och arbete. Allt som motståndarna sägar kan omöjligen vara fel. Det är lite dagis nu, alla ska hela tiden säga emot de andra. Såg Leif Silbersky i en intervju om hans jämlike i den nya regeringen, men hon visade enligt honom inget engagemang, intresse eller kom med någonting som förde kulturen framåt. Eller Per Nuder som i talarstolen endast förkastade Borgs budget. Inte bara delar av budgeten utan hela. Underligt. Hur kan någon så utbildad som Borg godkänna statsfinanser som enligt en säkert lika påläst Nuder säger är så dåliga? Och tvärtom, Om S gjorde någonting bra under förra perioden kan de väl få cred för det? Nej, då är allt de gjorde helt jävla fel och alliansens förslag är såå mycket bättre.

Claes

Jarrå, the king strikes back! Gick jättebra på intervjun, jag var tydligen den enda som blev kallad till en annan intervju av de han intervjuat, nice :) På den andra intervjun ska jag även träffa vice chef och arbetsledare, de skulle också få "klämma och känna" på mig innan jag anställdes. Han var "mycket imponerad av dig och din presentation" och "ser det som självklart redan nu att du får jobbet".

Det är sjukt hur mycket det kan skilja från företag till företag. Nästan skrämmande. Helt annan attityd, helt annat flow. Kände mig välkomnad redan av tjejen som visade mig ned till chefen. Han är dessutom ute och jobbar mestadels ute i butiken med att plocka varor som vilken annan knegare som helst, man får mer eller mindre välja arbetsdagar och skriver upp sig på ett frivilligt schema över jul och nyår. Arbetsläget lät ju också rätt fint - roterande arbete. En timma i kassan, en timma i kundtjänst, en timma i orderdisk osv. En timma där och en timma där. Underbar stämning, underbar ledning, underbart schema. Och jag har inte ens börjat jobba där... något få timmar (mycket få), så ska leta vidare.

Man kanske skulle öppna en egen Claes Ohlson-butik?

CO

Samtidigt vill Teliachefen ha mig tillbaka... får lätt fler timmar där om jag "vill", möjlighet fanns även till ett tillsvidareavtal i december, varav nov-dec troligtvis skulle bli heltid pga julstress. Men vad gör man om man inte vill? Hälsa eller pengar och säkerhet, vad kommer först?

Uppsagd

Jao, det händer mycket nu. Jobbet var inte min grej alls tyvärr, allmänt rörigt och... nej. Beslutet blev ju något lättare när chefen för Claes Ohlsons ringde för intervju. Sure thing, svarade jag och imorrn vid 15.00 ska vi ses. Nu är det inte timanställning längre utan deltid, kontrakterat 10h i veckan + varannan helg + tider utöver detta. Bättre villkor generellt och passar bättre mina planer. Hade ångest i morse ändå - hur säger man till en chef man jobbat hos 8h att man hittat ett annat, till synes bättre, mer lämpligt jobb? Nej, inte roligt alls, men det blev gjort ändå. Tungt, men nu är det lättare. Mycket lättare. Känns som att det inte riktigt var planlagt med det första jobbet, nästan som att jag var tvungen att tacka ja till det jag fick, fast det vid närmare eftertanke inte stämde med framtida planer. Lite som det man blivit itutad sedan barnsben - du ska vara tacksam för alla jobb du får. Nu när jag tänkt efter (helt själv) och testat vet jag att det inte är så.

Det känns som att du måste ha upplevt allt för att det ska fungera effektivt och smärtfritt. Ex-jobbet är väl typexemplet på det - skulle jag skriva det igen skulle det gå på halva tiden och det skulle bli dubbelt så bra. Varför kan man inte bara spara och börja om som i datorspel?

Madeleine

Missförstå mig rätt nu, det ÄR sorgligt att hon försvunnit, till synes kidnappad. Men för i helvete, lite distans kan man väl få? Vad är det som gör hennes fall så speciellt bland övriga 797500 saknade (ej saknade eller rapporterade fall är inte med i siffran) barn per år? Tänk om alla 797500 fall fick lika mycket nyhetstäckning, det skulle liksom inte få plats med så många andra nyheter då... eller vi kan ju öka på den siffran med 203900 kidnappningar per år om vi räknar med kidnappningar inom familjen. Och så kan vi ju lägga till 58200 kidnappningar från andra än familjemedlemmar. Slutsumman blir väl ungefär 1059600 försvunna barn per år, kidnappade eller bara försvunna.

Och så har vi ju då Madeleine. Jättetragiskt, verkligen, men vad hände med övriga 1059599? Det verkar inte vara lika synd om dem.

www.missingkids.com

Sentimentalt, LA GRANDE

Hel jäkla sjukt. Kika in ansiktena på juryn innan och efter han börjar sjunga. Makt!Som tur är vinner han också Britain's Got Talent, med det HÄR finalbidraget. Man måste ha stål i hjärtat för att inte rysa av framträdandet och det faktum att han nu fått ge ut en skiva, som varit hans dröm sedan barnsben.

En annan liten tårdrypande video, en tös som kör den mest tårdrypande av sånger. Lyssna i början när Simon (the mean guy) säger att han haft en skitdag och inte vill vara med mer. Se också på hans reaktion när hon, en liten unge utan framtänder, kommer in och förvandlingen när hon börjar sjunga :)Sushi

Jag har upptäckt sushi.

/

Mums!Spännande att titta på kontot och det står "Skyddat belopp: -23611.50kr"
Ish

Fick jobb!

Woho! Var på intervju på Telia idag "Det här känns ju helt rätt, ska bli jättespännande på måndag" sa han med skorrande skånska. Så visst, måndag är den första arbetsdagen. Bara timanställning, men alltid något. Första veckan går jag heltid med handledare, kanske även andra veckan, sen blir det väl mer helg och någon vardag då och då. Riktigt skönt med 100% någon vecka nu iaf så att jag lugnt kan leta vidare efter heltidsjobb. Nästan skönt att det inte är mer än timanställning - ingen uppsägningstid innebär ju större frihet och större möjlighet till "bättre jobb". Söker lite överallt. Hoppas på en heltidsanställning i Klippan (ja, där det är mord varje vecka) på ett litet familjeföretag. Får se, skickade ansökan igår. Jobb inom mitt utbildningsområde känns rätt fjärran, även om det vore optimalt. Vet ju liksom inte riktigt var man ska vända sig :|

Av någon underlig anledning är jag nervös som satan. Ont i magen och allmänt nej, men det blir väl bättre efter första dagen hoppas jag... det brukar ju vara så när det händer någonting helt nytt.

/

Urban Dictionary

Sanslöst kul: Urban Dictionary

Bajs
Bajs is a swedish chocolate. Normale used in cocking but can be eaten like candy aswell.
Girl: Can I some bajs, please?
Boy: Yes, help yourself.


Bajs
This means shit, in some sweedish i think. all the euro guys in ventrillo say it alot.
dood1- Ayo, i'm da shit nigga!
dood2- Ayo, but i'm the bajs yo.


Bajs
Brittish Accosiation for japanese studies, or the swedish word for poo.
"din bajs"
(you poo)

Det är humor

Emma på Telenor (klicky)
Q: Hur mycket kostar det att ligga med dig?
A: - Det där har jag inget att säga om. Låt oss prata om Telenor istället!

Makt

1. Att cykla 1.7 mil när det är mörkt
2.

TV4 Sport

Eurosport har gått i graven (iaf för ComHem bas) och ersatts av TV4 Sport. Varje kväll med starjt jrung 23.30-00.00 visar de IFL - International Fighting League, rekomenderas starkt! Igår var den yngsta i IFL med och fightades i två matcher, 18 år! Så sjukt jäkla snabb! Kul att råka bråka med honom i krogkön... han vann såklart båda, den ena i första ronden och den andra i andra. Båda knock out...  De visade även cage fight för någon dag sedan, även om jag faktiskt föredrar ring. Nice hur som helst!


/

Easter egg i Winamp

Rätt go faktiskt :)

1. Välj Modern skin (default)
2. Dra ut huvudfönstret så att Beat Analyzer kommer fram (det står "Beat" under en liten graf)
3. Håll nere Ctrl+Alt+Shift och klicka på mitten av grafen
4. Dra på någon låt med skön bas i!

Psst, effekten blir rätt bra med Meshuggah - Humiliative :P

Dagens länktips

Thundafunda

En något underlig indelning av bilderna, men det är fan värt lite tryckande. Underbart stora wallpapers (1600*1200 under HD!) till skrivbordet! Länka gärna till sköna fynd!

618 mail

Japp, så många är det i min inkorg. Tar bort några lite spontant, ibland sådär. Gjorde ett försök för några månader sedan med att rensa bakifrån. Orkade väl med 200 mail, men sedan tog det stopp. De får ligga kvar... 239MB tar allihopa, eller 8% av den tillåtna inkorgsstorleken. Det fungerar att köra såhär ett par år till, sen är säkert lagringsutrymmet oändligt stort. Yahoo Mail hade tydligen börjat med det - bara en tidsfråga innan Gmail följer efter. Annars får jag väl köpa 20GB utrymme för 10$ eller nåt sånt.
Spamkorgen rensar jag väl också lite sådär ibland. 800 spammail är väl inte ovanligt att jag har innan jag orkar rensa, men med tanke på att jag får 15-50 spams varje dag är det inte så mycket.

Många ord om någonting man använder flera gånger varje dag. Sjukt det här, telefonen verkar vara på väg ut.

Back in business

Jorrå, det ordnade sig. Nu ser jag igen. Ordnat TV-out också, så nu är datorn kopplad till TV och stereo - nice! Äntligen kan jag titta på resterande 56 av 88 filmer jag har... det läskiga är att jag ser fram emot kanske 53 av filmerna. Har bara tankat de jag verkligen velat sett. Battle Royal, Perfume - The story of a serial killer och Shooter är bara tre jag sett fram mot. Shooter får nog bli först ut. Lite lättare och mildare (trots namnet) tror jag. Stor Hollywoodfilm, så man lär väl inte bli helt besviken.

Kan fortfarande rekommendera Shortbus till alla som vill titta på något vääldigt annorlunda. Och som inte är rädda för sex i någon form. Eller kvinnliga/manliga könsdelar. 9/10 får den av mig!

/

Omformatering

... wish me luck!

Americans are not stupid

Yeah, right...Q: Who won the Vietnam war?
A: *Pause* ... we did.
*Pause*
Wait, were we even in the Vietnam war?

Q: Which country should we invade?
A: Iran.
Q: Ok, put a number on Iran *Karta*
A: Ok... wait... where are we? ... south south south...
Oh, here *Australien*

Britains got talent


Bilder har efterfrågats!

Morgonen spenderades vid kusten upp mot Ängelholm. Det känns fan som att man är på semester! Köpte varsin bulle och delade på en dricka. Satt vid stranden och tittade på ingenting.Under gårdagen mötte jag upp med moder min på GeKås i Ullared. Bytte bil, så nu har jag Pärlan igen! Tog en "omväg" hem, åkte längst kusten ned till Tylösand och Halmstad. Hade lånat Ostbåges GPS, inställd på "Vacker väg". Jävlar vilka vägar den drog in mig på... inte ens Pärlan hade mycket svängrum. Hur som helst, stannade vid någon gemytlig liten fårhage som gick ned till stranden, var bara tvungen att traska ner och få sommarens första (och sista?) saltstänk i ansiktet. Semester återigen...Kan det här någonsin bli vardag?

Ullared

Jag såg en tant igår som ringde från en 5110


RSS 2.0