Bloggens statistik - total outning

Ja, den är minst sagt underhållande. Total outning av bloggen följer...

 

Gick för första gången på länge in på Google Analytics och kikade på bloggens statistik sedan... januari i år. Vanligaste webläsaren för dem som besöker bloggen är hur som helst Firefox (73%) och vanligaste Windowsbaserade operativsystem är XP (80%!) följt av Vista (18,9%). 77% av besöken har varat 1-10s, vilket ska ställas i proportion till att 44% av besökarna bara besökt bloggen en gång.

 

24% av besökarna klickar sig in via bokmärken eller skriver in adressen själva medan 56% kommer från länkar annorstädes (bra ord, jag vet, tack.). Av dessa 56% leder länkningen från Googles bildbank med kanske hälften av besöken - det lönar sig alltså att ha många bilder :) De som kommer från Googles bildbank har en bounce rate på 64%, vilket faktiskt känns rätt lågt. En bounce rate på 100% innebär att alla som kom till bilden direkt klickade därifrån utan att besöka någon annan del i bloggen. Intressant.

 

Av de som sökt sig till bloggen via Google har är endast 58% nya besökare. Av sökorden är "lager 157 raw" absolut störst med 34% av det totala antalet besökare via Googles söktjänst, följt av "ottoman blogg" på ~5%. Bland de 20 mest populära söktermerna återfinns någon del av "lager 157; raw" i sex av dem.

 

Andra roliga söktermer är "bröst filmer" med 21 besök, "killblogg" med 19, Illfigure med 10 och "raggtips" med lika många. 

 

Mest besökta sidan (förrutom framsidan) är http://ottoman.blogg.se/2008/may/funny-pics-day.html med 1300 page views, eller ~1000 unika besökare, följd av den mycket snarlika http://ottoman.blogg.se/2008/july/funny-pics-day-1.html på ~300 unika besökare.

 

Någonting mer ni vill veta? :) 



Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0