Satan

Djungeltelegrafen sprider sig snabbt, ökade besöksantalet typ 250% på två inlägg :)  

 

OTTOMAN ÄR TILLBAKA! Iiiiiaiaiiaiaaaa!

 

Dagen har varit lugn. Kylskåpet ser än en gång ut som ett kylskåp bör - det innehåller mat. Sjukt ologiskt upplägg på mataffären bara, fick fråga om nästan allt. "Här ligger korv, kotletter och bacon, men var är köttfärsen? Jahaja, där borta, halva affären härifrån". Och sen går man in bland hygienartiklarna, för att snabbt glida över in på inredning, CD-skivor, skor och underkläder (den som köper underkläder på Coop borde förresten skjutas), sen är det dags för mat. Men inte ens då är det som vanligt. Nej, vi börjar med torrvaror, passerar frukt och grönt i mitten och sist står kylarna. Någonstans mittemellan alla hyllor ligger köttet, men inte allt, bara vissa delar. Ovansida vänster ryggslut på kossan ligger här, bak höger gris där. Lax hittade jag, men den är ju en fisk.

 

Pressade nyss ner tre tortillas med smaskig fyllning. Jag sandpapprade (nytt verb) nyckelskåpet för en lite mer vintage look (skulle nog målat det svart eller brunt i grunden om det skulle blivit riktigt bra, men orka) och E stod framför spisen. Duktig kille, duktig tjej. Bilder på allt (lägenhet, soffa, soffbord (banankartong med handduk) och nyckelskåp) kommer imorrn eller så, måste fixa kortläsare till kameran bara.

 

Cyanide and Happiness


Emelie
22:15:03, 2008-02-07
http://emeliestankar.blogg.se

haha, ja, så skulle det ju kunna vara. tror dock att jag har samma hela tiden :). förstår inte att alla klagar över att köra bil i norrköping? har man en gång tagit körkort måste man ju kunna sånt :p. det är ju som sagt "bara" att följa skyltarna. men ja, det är endel spårvagnar. och endel enkelriktat. och endel rödljus i rondeller. och endel avsmalningar. och endel dumheter :).


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0