Uppskjutet

Att uppskjuta, vilket fult ord.

 

Hur som helst sköt vi upp banankartongerna till imorrn. Tre dagar räcker långt. Tillräckligt långt för att inte känna press eller stress på något sätt och vis. Vi tog hand om andra jobbigheter istället som att teckna hemförsäkring, handla bredband (gratis i tre månader!) och elabonnemang. Lydde för första gången någonsin en främmande människa på telefon och tecknade rörligt. E var skeptisk, men mjuknade när jag läste siffrorna. Hade faktiskt kollat och tänkt på det innan jag också, men tänkte bara köra på standarden flexipris.  Orka ställa om sig liksom. 

 

Fixade till en budget också, alltid lika gäspspännande, men nödvändigt både för ekonomin och hjärtat. Skönt när den är klar, men sjukt jobbigt att verkligen göra. Tar kanske 10min, men det är de längsta minutrarna som finns. Och vilken befrielse efteråt! Svart på vitt hur allt ligger till, underbar känsla. När den är bra, ehm :)

 

Det svåraste med flytten blir nog att försöka separera hennes grejer från våra. Troligtvis kommer vi ha ett frekvent paketutbyte ett par veckor efter flytten. En sked här, en skål där. Äh, R&L får ta hand om allt kvarglömt.



Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0