Ny katalog

Om ett par veckor (18/8) släpper vi en ny katalog på jobbet. De har verkligen remastrat den och känns riktigt fräsh. Clean framsida och mysig insida. Men ni får vänta ett par veckor innan i får se :)

 

Om man har på sig ryggsäck/väska, står i en kassakö och kommer fram till kassören, vad gör man då? I ryggsäcken/väskan ligger plånbok, mobil och lite plock. Vad gör man framme vid kassan? I min värld ska man inte ens behöva svara på frågan, plånboken ska redan vara framplockad och klar. Om den ändå inte skulle vara det, varför envisas folk (... sällan män) med att INTE ställa ner väskan på golvet? Varför låta den glida av, försöka ställa den på ett rullband som rullar, komma på att det rullbandet rullar, försöka få upp den på kanten, öppna väskan, låta ena sidan hänga ner på det rullande rullbandet så att väskan hela tiden försöker ge sig iväg, komma på att den hänger snett och inte går att hålla kvar, lyfta upp den och med kroppen tvinga fast väskan mot kanten samtidigt som man letar efter plånbok för att betala?

 

Guide för att förlänga kassörens liv:

(1) plocka fram i god tid alt.

(2) ställ ner väskan på golvet

(3) betala

 

Visst ja, om kassören sitter framåt, ställ er framför kassören och betala. Inte vid varorna, inte vid rullbandet, inte över skärmen (händer jämt, tro det eller ej) och inte vid larmbågen. Framför kassören är enklast.



Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0