Rum

Ikeasuckers som vanligt, men vafan. Fick idén att fixa två runda "fotpallar" i någon klar färg för att liva upp lite, tillsammans med massa färgglada kuddar i soffan (som ser... jävligt rysk ut för tillfället. Även om det inte syns på bilden så är det inte mycket färg i den). Fotpallarna ska mest stå och vara snygga runt soffbordet, men kan ju faktiskt även användas till just det de skapades för. Kanske klarröda, runda och puffiga? Vettefan var man ska få tag på det heller, men det får man väl hålla ögonen öppna för.

 

Bakom TVn, alltså bakom hela tv-bänken, hade jag velat ha svart, sådär något längre än halvvägs upp på väggen. Skulle enligt mig ge ett rätt maffigt och enhetligt intryck, speciellt när en svart plattskärm kommer upp. Dessutom kan ju skivan användas till att skruva upp kanske lysslangar bakom, liksom tavelhyllor eller/och satellithögtalare när de väl kommer :) Det känns som att det är "mycket som kommer", men så får det bli! Surround kanske hamnar rätt långt ner på priolistan :P

 

Ska man bo här kanske det vore fint med elementskydd a la Rickard (för er som sett).... Vitt tyg med textur uppspänt på en hemmasnickrad ram. Platt och fint, men inte livlöst.

 

Försökte för övrigt rädda bilden i Photoshop som togs kl. 23.15 i ett alldeles för mörkt rum med en alldeles för dålig kamera (inhandlad hos säljanren Robert *fniss*). Sladden i bakgrunden är en tillklippt antensladd som inte ännu monterats, så bare with me!

 

image256


Robban
10:28:32, 2008-05-07
http://ostbage.blogg.se

Säljaren utgick efter kundens önskemål. "Det ska vara något billigt bara. Vi behöver inget speciellt." När ska du lära dig att inte köpa det billigaste jämt? :P Man får det man betalar för...


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0