Lager 157; RAW

Här i Öret kallas det bara ;RAW (ja, med semikolon och allt), det ska tydligen vara ett lite barare Lager 157 än det som finns i... ja, söderut. Var där igår och kollade lite kläder, en hel del snyggt men hittade ändå ingenting som passade. Testade ett par t-shirts, men skar de inte in i armhålan satt de som klistrade på ryggen eller hade plats nog att fungera som öltält. XL verkar nästan vara det enda som fungerar nuförtiden, men då slutar ärmen i armvecket vilket varken är skönt eller snyggt. Hittade tre enfärgade linnen (som faktiskt passade (XL då)) för 120 bagare satt rätt juste. Inte för att jag handlade, men nu vet jag att de finns.

 

Medium i midjan, large i ärmarna, XL över ryggen och ibland även på längden gör att snygga och sköna plagg inte ofta är så lätta att hitta. Ser man inte ut som ett tält med ben sitter det som en kroppsstrumpa i nylon. Hittade ändå en vit t-shirt på Entertainment! idag för 180:-, en vit med en svart häst bärandes solbrillor, på sidan texten "That's entertainment". Bra kap!

 

Passade gjorde den också... nästan.

 

[Till startsidan]


Robban
00:40:49, 2007-05-19

Så klockrent Otto! Hitta saker som du gillar och som passar - för att sedan - inte köpa det! :)
Haha... Kungen... Unna dig saker! Annars kanske du dör rik! :)

Otto
11:29:16, 2007-05-19
http://ottoman.blogg.se

Ha! Har ju redan ett gäng linnen, kan ju inte glida runt i linnen hela jäkla tiden!

Rickard
16:14:13, 2007-05-20

jo det kan du, j--la glider! Passformer är oftast störda, WE-tischor brukar fungera, men med priser på 3-400kr blir det ju inget tokhandlande


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0