Ny design

Eller det kanske är att överdriva, bytte bara headern. Tänkte byta lite då och då, nu är det den här som gäller ett tag. Tycker nog mer om den förra med moln, men omväxling förnöjer :) Har lite idéer om vad man mer kan göra, men det får vänta till motivation och ork kommer över mig. Det händer väl ungefär lika ofta som det regnar i öknen eller Bert Karlsson blir kallad vacker, men det händer. Någon gång per år kanske det regnar i öknen och någon full, sorglig människa under pistolhot kanske någon gång sagt någonting som kanske kunde tolkas som "vacker". Vem vet.

Ledig en hel jäkla vecka. Inte alls kul. Trivs på jobbet och trivs med pengar på fickan. Troligtvis ringer de in mig för minst två dagar, men tråkigt att vara oviss. Lite mat nu, lite spel och mängder av sova. Det tär på kroppen att vara vaken.

det är ledsamt

Emelie
23:23:52, 2007-11-11
http://emeliestankar.blogg.se

meh! vad du flyttar runt och har dig :). vad ska ni hitåt och göra då? och är valet mellan nkpg och lkpg svårt? nee, just det! säger jag som faktiskt funderar på att flytta till linköping. men va fasen, norpan är ju alltid norpan liksom.

mamma
11:15:04, 2007-11-12

Ledig? Kom hem! Grytorna puttrar!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0