Födelsedag!

För det här är ingen vanlig dag...!

Blev väckt av en kille som ringde från ett sökt jobb. Nyvaken som jag var svarade jag inte. Gick upp, slog upp numret och sökte på företaget. Skulle tydligen ringa runt till företag en dag i veckan och besöka dem övriga dagar. "Dörrknackning" och "telemarketing" stog det på forum, så nej tack. Läste även ett par trådar om att det var ett "skojföretag", såg rubriker som "varning!" och sånt, så jag ringde upp och tackade nej. Men ändå, trevlig start på födelsedagen :)

Imorrn är det första dagen på Clas också. Introduktion under ons-tors-fre, sen jobb lör-sön. Finfint. Fick tillbaka exjobbet igår också, med kommentaren "det kan bli VG, ska konsultera med examinatören". Det var lite att ändra, men inte så farligt. Någon timme sådär. Fixar det idag.

Monterade även ned förgasaren och och rengjorde med sprit, bytte lite packningar och membran, men samma problem med bilen ändå. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, felsöka är så jäkla tråkigt. Svårt också, speciellt när man inte kan bilar alls :|

Jaja, ingen roligt post, men en update ändå!

... det här är Ottos födelsedag,
hurra hurra hurra!


Emelie
13:14:44, 2007-10-02
http://emeliestankar.blogg.se

men grattis så himla massa jättemycket!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0