Screamo

Genom Robban fick jag reda på det sämsta han hört. Luskade vidare på Tuben och kom fram till detta på Wikipedia

 

Screamo är den enda subgenren inom emo, som till viss del har influerats av grindcore och post-rock. Själva stilen kännetecknas av skriksången som är intensiv och hård till skillnad från vanlig emo, att trumstilen är spastisk, gitarrerna harmoniserade och ljudbilden pendlande mellan suddig och oväntat högljudd.

 

Kan inte direkt säga att jag tycker det är bra, men alla genrer ska ju dras mot ytterligheter. Här hör vi akademiker en grupp med det passande namnet Brokencde framföra sin minst lika genomtänkt låttitel: Sorry I Am; i Sverige även kallad Ett fall för BUP.

 

 


Markus
08:57:04, 2008-12-31
http://supermumin.net/

Det där var helt fenomenalt dåligt. Nästan sämre än "vanlig" screamo ju.Jag tänker bara på jävla underoath när jag hör ordet "screamo". Sämsta skiten någonsin.

http://www.youtube.com/watch?v=cPFi2LE8P68Tacka vet jag Japanische Kampfhörspiele.

vz4fk" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=0eJL7vz4fk

Otto
10:02:35, 2008-12-31
http://ottoman.blogg.se/

Båda lät ju mer som grind... inte direkt bra något av det dock :)

Metalnallen
09:40:48, 2009-04-07
http://metalnallen.blogg.se/

Finns mkt bra band inom emo/emocore/post-hardcore och allt vad man kan kalla det, jag har recenserat många band i de genrerna! Läste kommentaren här innan att Underoath är sämsta skiten någonsin, jag gav deras senaste platta 5 av 5 direkt, FRUKTANSVÄRT BRA skulle jag vilja säga!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0