Recept #2

Jäklars vad gott det blev. En OTROLIGT lyckad marinad/glaze! Rekomenderas starkt för en "pigg" och somrig smak!

 

Den här gången fick det bli kycklingfiléer, snabbt stekta på hög värme i lite olivolja med salt och peppar. Upp på ett ugnssäkert fat och på med glazen, in i ugnen i 10-15min och så klart! Skönheten utspisades med klyftad potatis, morot och palsternacka som ugnsbakats med olivolja, vitlökspulver, salt och saft av en dryg lime. Också fantastiskt gott! Somrigt, fräscht, smaskigt och inte så mycket köttkänsla. Köpte fin kyckling som förhoppningsvis haft det lite bättre än Eldorados bleka och uppsvälda, så det var lite lättare att äta. Kyckling är väl det kött som går bäst hur som helst. Tyckte jag om fisk mer skulle det bli mer av den varan. Lax är riktigt fint, men så förbaskat dyrt bara.


Robban
23:15:02, 2008-05-19
http://ostbage.blogg.se

Eldorado är så sjukt dåligt. Hur fan ska du överleva sommaren utan att grilla fina köddabitar? :) Tänk dig en flinta med lite vitlökssås och klyftaknudor. Det är gräjer di!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0