Uppdatering

Köpte väggfäste för TVn igår, men såklart passade det inte. Eller jo, men det stack upp ett par centimeter ovanför TVn. Inte ok. Så det får bli en annan variant, men orkar inte fixa idag. Skulle borra upp en hylla också och lånade med slagborr från far, men självklart följde inte plugg med så det får också vänta tills imorrn.

 

Lyckades ändå borra mig igenom, på vinst och förlust, väggen till sovrummet. Har inte den blekaste vad väggen bestod av, men igenom kom jag. Först någon masonit, sedan tegel (rött var det iaf), sedan spyddes det ut svart fint damm. Igenom kom jag som sagt och kabeldragningen blev 10m kortare. 

 

Än så länge har vi inga luckor i köket eller på garderoberna, så det ser fortfarande smått kaosartat ut. Det har beställts nya med en leveranstid på ett par veckor... kul.

 

Jaja, imorrn är det mer jobb. Mån-tis-tors-fre-lör-sön-mån-tis-ons - så ser den närmsta tiden ut. Ska försöka ta tag i planerna på sommarens exjobb på onsdag också, någonting som annars försvåras av arbetstider mellan 07-16 / 09.30-19.15.

 

Nej nu blir det lite mat! Hojsan!


ullisar
23:44:31, 2009-03-09

haha! modigt att borra upp TV i okänt material!

Otto
23:31:39, 2009-03-10
http://ottoman.blogg.se/

Väggen jag borrade igenom var en mellanvägg, TV och hylla ska upp på betong :) Eller liknande i alla fall. Ska börja med hyllan så får vi se. Är det lättbetong är det ju bara att ta dubbel expansion på pluggen för TVn, hyllan hålls nog lätt uppe hur som helst med vanliga plugg :) Sjukt bra väggar i hela lägenheten hur som helst, allt sitter som järnet!

ullisar
00:36:38, 2009-03-14

aj know! hela vårt hus är blåbetong. bastant och rejält, men också radon för fulla muggar :(deWalt har fått jobba rejält hos oss under årens lopp! och han har skött sig väl.


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0