Lacoste

Lacoste är ju en idé, ett sånt där märke man oftast glömmer bort. Lite tråkigt bara att de oftast endast finns i specialaffärer... och sen gör ju mina konstigt utformade fötter inte sitt till. Hittar jag för en gångs skull ett par snygga skor sitter de som en plastpåse med barksula. Hälarna glider alltid, och gör de inte det blir tårna formpressade till en nätt liten pik. Oftast båda två på samma gång. Och så lägger vi till plattfot och en extraknöl på sidan av foten så blir det riktigt besävrligt.

 

Skateskor är nästan alltid bekväma, men då ser man ju ut som en sån också. Vill ju bara ha ett par lite nättare sneakers. Mörka såklart. Köpte vita puma förra året som höll till första festen, ~1v efter inköp, sedan var de fläckvis svarta. Testade tvättmaskin, diskmedel och till slut klorin utan att de blev nämnvärt bättre. De ligger fortfarande kvar i garderoben, men jag har inte använt dem sedan maj förra året. Värt.

 

Jag tittade förresten på ett program om sneakers igår på tv. De pratade om Puma och Adidas som startades kring andra världskriget av två konkurrerande bröder. Den ena valde puman som sin logo, den andra sitt smeknamn - Adi. Det utalas alltså Adi-das och inte Adidas i ett ord. VIKTIG BESSERWISSERKUNSKAP!

 


Markus
15:08:18, 2008-03-18
http://supermumin.net/

Här hemma har vi Lacoste på Stadium och Intersport. Givetvis inte alla direkta supersnygga nya säsongsmodeller, men likväl deras lite vanligare sneakers :)

Göteborg har en grym affär med en fin Lacostehylla, Nilssons, Anderssons, Skohanssons eller nåt sånt där vanligt svenskt heter den, ligger vid Kompassen någonstans.

Otto
20:25:46, 2008-03-18
http://ottoman.blogg.se

Hm, det finns nog någon sko här också på Intersport/Stadium/alike, men inte flera serier. Lite trist iom att de ofta är sjukt fina!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0