I Am Legend

Det blev inte Batman, men I Am Legend igår. Jorden blir avbefolkad av ett virus och vår vän Will Smith råkar vara immun och hänger i ett övergivet New York. Han springer in och barrikaderar sig när det är mörkt, alltid med vapen i hand. Någonting farligt kommer ut på natten...

 

Hade rätt höga förväntningar på filmen. Med The Quiet Earth (som ju var grym) i bakhuvudet borde ju inte en mer actionpackad version vara sämre? Men jo, den sög. I typiskt Hollywood-manér höll den sig mellan 90 och 100minuter speltid, med så mycket action och så lite djup som möjligt. Förstår inte, varför kan inte filmer få ta den tid de tar? Den här historien skulle lätt kunna sträcka sig över 3h och ändå inte bli tråkig. Hur långt kan man inte utveckla tanken på att vara ensam kvar på jorden? Vad man gör, hur man tänker, vad man saknar? Allt bra i The Quiet Earth saknades och betyget  landar på 4/10, d v s jag snabbspolade igenom vissa bitar. 2p till slutet och 2p till Will Smith som övertygar som vanligt. 

 

I Am Legend


ullrika
20:04:48, 2008-12-14
http://akirllu.blogg.se/

inte sett nån av dom. nåt att bita i över jul kanske?

joss
21:41:09, 2011-03-16

Den här filmen var as grym jue! Iaf för mig som inte hade super höga förväntningar! En av de bästa zombie filmerna jag sett!


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0