Haha!

Ystadsjan förstod inte att den förra bilden var på E! Jag dör!

Skönheten nr 1

Japp, here she is.

 image65

Hma, alla vet väl hur välstädad lägenheten är innan en tenta. På fredag är det redovisning, behöver jag säga mer? :)

Haha

Det skönaste med föregående inlägg är väl ändå bilden nedan. Hur jävla snett kan man rita ett par ben!? :D Och varför ser skallen ut som en groteskt missbildad manlig kroppsdel?

image62

Skön
230676-64

Bilder från då och nu

Nu
En roddtur på storhjälmaren. Jag såg på, bror jobbade. Perfekt. Självklart skulle han ut på stenen, varför vet ingen. Som examenspresent fick jag en närbild på ett par fiskben, och då ska man komma ihåg att han la flera hundra lök på att köpa ett hus... Fångsten denna afton blev en förlupen ölburk. Jag försökte smutta lite, men tyvärr hade ölen på något jävla sätt förvandlats till vatten. Fan

Mor tycker mer om mig. Kan en present bli mer manlig? Kan man känna sig mer manlig än när man spenderar timmar på att bara sitta och titta på verktyg, klämma, känna och bara le? Har nog fan aldrig varit så lycklig. Kvalitet dessutom! Och en snygg låda...
Japp, that's me! Sitter och rensar i gamla lådor inför flytten, hittar en hel del godbitar :)Fy fan vad jag garvade när jag fick upp det här kortet. Från en inte alltför vuxen Ostbåge. Minns!Ännu mer garvade jag när jag fick upp det här brevet från en ännu mindre Ostbåge. Har sett det nu varje flytt, dör varje gång :DVilka jävla minnen man har! NU vet ni att Ostbåges och min vänskap sträcker sig längre tillbaka än våra föräldrars liv!

You and me forever mate!

Min kära lilla bil

Bilen startade inte i morse! Har haft lite problems när jag försökt starta bilen ibland, startmotorn har fått gå ett par sekunder innan den hostat igång. I morse fick han väl nog antar jag. När jag vrider på nyckeln säger det bara "klick" från tändningen, antar att det inte är någonting annat än ett batteribyte som gäller. Jobbigt när dagarna är fullsatta... men men, återkommer imorrn! Med glädjerop eller tårar! :)

Den osminkade verkligheten

Gaah, kändisarna är MÄNNISKOR! Helt jävla fucking unbelievable! De har finnar, rynkor och lite fett på magen, det är fan sjukt. De är nästan likadana som oss, bara lite rikare! Det här är riktigt jävla underbar journalistik, så extremt jävla viktigt och så extremt jävla rövkörande som man kan tänka sig. Det är ju bra att de lämnat plats på förstasidan åt osminkade kändisar när en avrättningsplats hittats i Iraq, det känns sådär riktigt underbart motiverat. Tack Aftonbladet!
Expressen!


/

Försäljning

Håller på och säljer ut hela bohaget. Nästan alla möbler är borta (säng, kista, 1xdatorbord, 1xdatorstol är kvar), endast köksbordet som inte blivit sålt. Funderar på vad man skulle göra med det... det lutar nog åt att plocka isär och ta med ner till HBG, kanske kan sälja det där istället.
Säljer även kläder jag inte använder alt. har växt ur. Folk är fan som galna i jeans! 150kr styck för ett par J&J eller Cheap Monday verkar massorna gilla. Säjer även en Boomerangjacka för 200 pix, den går nog den också. Har en tjej som ska köpa nästan allt, 800kr totalt. Nice. "Vem vill ha de här gamla kläderna?" tänker man ju, men när man väl sitter där med hundralapparna tackar man älsklingen för att hon övertalade mig. 800 bagare för saker som bara legat i säkert mer än ett halvår. Räknar med att få ett par hundringar, kanske tio sådana, för en stor skinnrock också, men den får vänta tills det blir lite kallare.

Moneymoneymoney

Emtpy Cans

Nejdå, jag lever fortfarande. Nästan. Solen skiner utanför och här sitter jag och skriver. Vad har jag lärt mig av det här? Aldrig göra någonting själv, alltid fråga.

Bra låt förresten


The TV man comes back later, knocks on mine,
to say he's found something in the back of the TV.
I'm looking at it absolutely speechless,
can't quite believe he's trying to pull this fucking stunt on me.

I knew it was a simple case of the power supply gone on the back,
but he's trying to tap me up for more money.
He says its not like that and i'm like "Fuck off and die,
and stick up my two fingers and one more to make three".

He says "Don't talk to me like that", and i don't understand.
Face is in his face and i tell him i understand perfectly.
And he grabs my shirt and i grab his face with my hand,
So he brings his fist up and twats me a good one on my cheek.

Now i'm trying to pull his head down so i can knee it,
But he's got my ear; he's twisting it round so much that its really hurting me.
And we both go down on the floor, and he pushes my head back;
Onto the corner of the fridge which is total agony.

Självmordet får vänta till imorgon

Har legat ett par timmar och tittat på TV. Klappat katterna och druckit te. Självömkat.


Han då: "Här har du en ansökan. Kan ju vara rätt bra för dig, det blir ju så mycket enklare då med skrivandet. Du skulle ju egentligen kunna kopiera rakt av. Eller ja, skriva om lite bara *höhö*"

Nice

Han nu: "Jag har läst igenom ditt manus och har ett par synpunkter. Kom upp hit"

... springa ...

"Om vi börjar med inledningen. Den tappar fokus. Det kanske inte var så bra att du fick min ansökan tidigare, det verkar nästan som att du har samma upplägg som jag hade i den. Inte bra, den handlade ju egentligen om någonting annat. De här och de här styckena kan du stryka. Ta med några av de här referenserna [76st] också, de är bra."

... ok ...

"Resultaten ser underliga ut också. Du har ju inte korrigerat för det här och det här"
"... men du sa ju att jag inte skulle göra det?"
"Sa jag? Men... jo, men det var för de här värdena, de andra måste du såklart korrigera."

Varför snälla sa du inte det när jag frågade för två månader sedan?

"Det innebär ju också att en hel del av de slutsatser du dragit blir fel, så du får ju skriva om en del [hela] diskussionen, och en hel del i resultatet"

...

... men jag redovisar ju och flyttar nästa fredag,
det har du vetat om i flera månader...

"Jag ska resa bort lite [igen], men jag hinner titta på dina nya figurer lite snabbt innan du redovisar. Ok? Bra, hej"

Du har varit borta hela sommaren

Självmord

Jag passar på att ta livet av mig nu då

Ok, lite freaky

Hittade en bild på tre av mina vänner på Ostbåges blogg, det fjärde kreaturet/vogeln vet jag inte vad det är.

1. Vad i helvete håller händerna på med!?
2. Vems hand?
3. Varför naken, men keps?
4. Vem är det här!? Iiiiiiii
5. Varför tittar två inte på kameran!?

230676-52

Tenta avklarad

Sådär ja, förhoppningsvis (ta i trä) mitt livs sista tenta avklarad, woho! Ska väl iofs försöka ta A- och C-kort, men det känns något enklare. Iaf skrivningen :) Svår var den också, eller inte lika lätt som vissa andra övningstentor. Underliga frågor på något sätt. Knåpade ihop ett svar på alla uppgifter hur som helst, svar som iaf jag ansåg vara lite logiska. Frågan är om de är det... 10p per uppgift, 8 uppgifter. 40p godkänt, 60 väl godkänt. Det vore väl själva fan om jag inte klarade den. Känns rätt otroligt om det var så faktiskt...

Vi har sålt av halva bohaget också. Om ett par timmar har vi en säng, soffa (säljs), soffbord (säljs), matbord (säljs) och ett datorbord kvar. Speglar, tavlor, mattor, stolar, hyllor mm sålt! Soffan ska nog kusinen ha, matbordet och soffborden säljer vi utan problem, sen är det tomt! Ska väl lägga ut annons idag är det tänkt.

En tjej mailade på min studentlitteratur också, får nog ut 2500kr för dem! Jävla vrakpris för henne (typ 40% nypris på internet), men vill ju mest bli av med dem. Förlorar typ 3500 på dem om jag får 2500 tillbaka. Jävla skit, men bättre än inget.


Ikväll
/
Moh

Harkranksfest

Ja, det är faktiskt helt sjukt. Så jävla många harkrankar, kan ju inte ha fönstret öppet i 10min utan att rummet är invaderat. Till katternas förtjusan såklart. Kommer harkranksjäveln lägre än 1.5m över golvet är det godnatt, med absolut säkerhet. De annars så bedårande söta katterna förvandlas på mindre än en sekund till helt vilda mördarmaskiner. Harkrankjäveln har en liten chans om den sitter jättestilla uppe i taket, men bara tills jag petar på den och den börjar flyga.

Ännu sjukare är harkranken på fönsterrutan! Tre gånger på en vecka har det suttit en harkrank på samma plats på utsidan av fönstret! Hur fan kan det hända!? Inte tre dagar i rad, utan tre helt olika dagar. Inte ens jag som läser statistik kan räkna ut sannolikheten för det! När jag säger samma plats menar jag också s a m m a plats! Typ +- 1cm!
SICK!


/

Datum

Japp, redovisningsdatum är satt. Till när? Tja, ni kan ju gissa. Om jag säger att vi flyttar fredagen den 31/8, när tror ni då att redovisningen är?

Fredagen den 31/8.

Underligt? Nej, varför skulle det vara det? Det är väl nästan en naturlag att allt alltid händer samtidigt. A l l t i d. På fredagen ska vi alltså 1. redovisa 2. äta 3. packa in i kärra 4. städa 5. åka bil 45 mil 6. äta 7. packa upp 8. lämna kärra. Låter det kul? Inte speciellt när redovisningen slutar kl. 12-13 och vi ska hinna äta innan vi börjar med flytten :| Och själva bilfärden tar väl 5h med släp och allt.

Men men, det ordnar sig alltid. Vi ska se till att städa ur allting innan, vi börjar väl på måndan då samma vecka med spis, fönster och skåp. På något sätt kommer vi ju ner, trist bara att det alltid blir så stressigt.

Årets tips till MSN

För 15 år sedan var det ICQ som gällde, sen någon gång erövrade MSN världen. För ett par veckor sedan rensade jag ut de sista resterna av ICQ och är nu hårdkokt MSN-användare. Det tog ju inte många minuter innan jag störde mig på utseendet hos Live Messenger, så in i helvete jävla fans fult. Detta löste sig med ett tillägg och ett skin. Woila, pedanten Otto är nöjd.

Årets tips till Live Messenger, ett måste för alla som lever (clickyclicky):
1. Live Messenger
2. MSN Plus
3. ev0 skin

Resultat:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Texas är sjukt hardcore!

Staten Texas är också rätt hardcore med dödsstraff till höger och vänster och med en vapentäthet som får Afghanistan att blekna, men nu tänkte jag mer på min underbara miniräknare - TI-83.

Det kan väl knappast ha undgått någon att jag läser statistik och har tenta på lördag. Det kan väl inte heller ha undgått något att handräkna ut linjär regression med korrelationskoefficienter tar en jäkla massa tid , men nu vaknade jag i morse av "Fan, man måste kunna räkna ut det här rätt lätt i räknaren". På riktigt alltså, jag verkligen vaknade med den tanken. Och visst fan gick det! Woho!

Nu dunkar jag in alla värden i räknaren och kan välja vilken statistik jag än vill! ALLT FINNS! Wiiieeeoooo! Sannolikhetsfunktioner är en barnlek eftersom dessa också lätt kan fås fram, behöver aldrig mer titta i en tabell! Woho!

Fy fan vad nördig jag är! Wiioooeee!

Texas Instruments is the SHIT!
/


*lalalala lalala la lalala*

The Streets

Fan, de är så jävla bra. Helt sjukt. Sitter här och pluggar statistik, räknar på tentor och har snart nackspärr, och det kommer inte ifrån en dålig ställning. Det säger rätt mycket. Skulle någon som inte känner mig se min musiksamling skulle de nog blekna rätt ordentligt. Samma dag som jag tankade Dimmu Borgir drog jag hem Cat Stevens och alla album av The Streets. Men fan vad bra de är. Sinnes!

Fat cans of that lager then its straight to the dance-floor
For much more fancy footwork, its adored by many amour
Don't awe me with your little sidestep [tjernobylbarnen, red.] technique
Get to the beat, loosen up, its
The Streets


Fanpic
/

Sol i sinne

... och sol ute. Och jag ska sätta mig för att tentaplugga. Vi hade tänkt knalla iväg till bibblan och sätta oss, i alla fall ett tag. Ibland blir det jäkligt effektivt när man sitter där, men ibland blir det bara tårta. Vi får se hur det blir idag! Jag har som sagt aldrig legat såhär bra till inför en tenta, även om alla jävla uträkningar och all jävla skit är jävligt jobbigt att komma ihåg så måste jag väl kunna mata in det på ... fyra dagar? Ska sätta mig med ett par tentor idag tänkte jag, det finns typ 20st+ som ligger ute. Nice.

... men så är det sol ute som hägrar. Det har ju inte blivit mycket sånt den här jäkla sommaren. Jävlar också


/

Ett par bilder

Läste igenom rapporten i morse, fixade till en appendix och skickade in. Väntade till nyss med statistiken, läste 30min men sen fick det vara nog. Vad säger ni, har jag gjort mitt för idag? Min beskärda del så att säga? Jag tycker iaf det... tentan på lördag kan vänta, så brådis är det ju inte. Har nog aldrig legat i såhär bra fas till någon tenta. Någonting har man kanske lärt sig under alla studieår :)

Tyra gör det hon gör bäst - ligger på och i saker.Sängöverdrag hos Richsa, nice.


Suddig, men fin bild på Ida!


Fokuserade damer bakar tårta


Parmesan

Hur kan någon någonsin göra någonting lika gott? Kunde man sova i parmesanost skulle jag fan göra det. Bara leva med och i parmesanost. Fy faaan vad gott det är!

/

Basket case - the way it should be played

Kika på frontfiguren vid 2.00min, kan man se mer bekväm ut?


"Bara ett par"

"Vad händer ikväll?"
"Inte så mycket tror jag. Tranan är bortrest och Rickard skulle ta det lugnt"
"Ofan, jag som ville festa"
"Jag hade tänkt ta en vit helg faktiskt"
"Aha, trist. Jag var ju sugen som fan på öl"
"Men vi kan väl hitta på något iaf? Köp med några bärka och kom upp senare. Men jag är ju inte direkt sugen på att gå ut"
"Ok, men så kan vi göra. Vi hörs senare"
"Japp, hej"

Kl. 19 var jag hos Dave, 19.30 kom Rickard (alias "Jag har alldeles för lite öl"), kl. 23.30 stod vi på dansgolvet. Med inte alls för lite öl.
Desktop

Nu är jag äntligen nöjd, aight?
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

My pussy

A true pussy

/

You've been supersonic'd!


Få inlägg...

Det blir få inlägg nu för tiden, både från min och från er sida :| Får se till att skärpa mig lite, gör ni det också isf?


Fan, kan inte sluta tänka på förra lördagen. En sån där total frigörelse från stressen som varit verkar ha varit mer än vad jag klarat av, tänker på det för jämnan. Så jäkla sjukt skönt att bara slappa, bada, äta och supa. O så klart träffa och prata med alla. Fan att
1. det inte alltid kan vara sommar
2.
alla nära och kära inte alltid kan vara nära och kära
3. man inte alltid kan dricka öl.

Fansjävlahelvete, helt bräckt. Känns sådär som när man varit iväg till någon festival ett par dagar, festat och haft kul hela tiden för att komma hem till vardag, jobb och stress igen; lika bräckt varje gång. Så jävla segt. Om tio år, när jag är ekonomiskt oberoende ska jag köpa en söderhavsö, ta med alla vänner och tjugotre kylskåp (hell, make it a pråm) fulltankade med öl och bara sätta mig. Liksom bara sitta, dricka och bada. Är ni med på det? Någon gång ibland kan vi ju flyga med mina helikoptrar till Aspen om ni vill, aight?

Fan.


Ja, jag är ju realist... det får bli en ö av lite mindre storlek.
/


Fest hos Richsa

Jäkligt, helt sjukt underbart. Träffa goda vänner, sola, snacka massa skit, bada och dricka öl, kan det på något som helst sätt bli bättre? Gracias för igår allihopa!
Tankar upp ett par bilder någon dag jag orkar också :)

Jag kom helt osökt i bilen att tänka på Hans med kniven (HMK aka Svetthans) och Mannen som aldrig ler (MSAL). Så sjukt jäkla roligt. HMK vet jag heter Hans, men vad fan hette MSAL? :|RSS 2.0