Kul

Kom på att jag använt ACn jag köpte för tre lök i ungefär 15min. Kul. Köpte den samma dag som temperaturen droppade 15 grader till det behagliga snittet på 20C, där den har hållit sig sedan dess. Före köpet var det så varmt att färgen började flagna inomhus, nu måste jag stänga på nätterna.
Jaja, jag slipper väl oroa mig för elräkningen.

I SAW SAW TWO TO - TOO MUCH!

Haha, vad rolig jag! Mindre rolig var väl filmen. Inte dålig på något sätt, men knappast fängslande. Ett klarare budskap i den här filmen än i ettan, vilket kanske var tacksamt. Buskapet håller man på något sjukt jäkla sätt med psykopaten om, även om man själv kanske inte skulle hitta på alla lekar för att få fram det. Som brukligt var det en finurlig twist på slutet som jag faktiskt förstod den här gången. Bara trean kvar nu mao, som jag redan nu vet hur den börjar. Den ligger som nästa spår på DVDn, så det är väl egentligen bara att trycka på play. Inte nu bara, får ta det senare inatt. Eller något annat år.

/

Matförgiftad!

Isch, matförgiftad! Åt gamla potatisar igår morse, tyckte att jag såg lite mögel på någon potät men när jag tittade mer noggrant tyckte jag att det bara var en svart fläck. Ajaj, inte bra. Idag vaknade jag med jävla magsmärtor, gick på toa och gjorde mitt med bakdelen, lade mig i soffan och drack lite vatten. Febern började komma, värkte överallt. Efter 1h gick det inte mer. Sprang iväg till toan och spydde som en räv. Fick en sinnessjuk kramp i bröstet eftersom jag tog i så. Drack lite mer vatten och febern har gått upp och ner hela dagen i takt med TREOns verkningar. Nu har jag ätit lite glass och druckit vatten, det får räcka för idag

O jag som var tvungen att räkna på projektarbetet OCH läsa på statistikkursen idag Fanfanfan!

Måste lägga mig igen. Dagens update!

De e najs


Ett par bilder

Rensade mobilen från en jävla massa bilder, slänger upp ett par här.

Dirk


Labbhandskar ("Bend over") i storlek small


Vatten på något sätt


Jao


En kotte.

Idag

Expressen idag: "28-åringen sköt sin kärleksrival i nyköping". Jag har hört talas om armen, axeln, handen, bröstet, magen, ryggen, benet, foten, tån, nacken och huvudet, men aldrig nyköping. Skumt.

Idag har jag för övrigt varit i metropolen Filipstad med E + familj för att fira av hennes bror på studenten. Riktigt fint! Sådär lagom varmt, ingen fara med kavajen på men något bekvämare utan. Imorrn är det jobb som gäller, börjar vid 12 och är hemma till 20; får se om jag hinner ta ett par varv mellan kunderna, har inte hunnit med att testköra de nya cartarna.

Seg som fan nu, natt!

Greenpeace vs. stridsbåt 90

Fan vilken grym båt!
Längre clip

Tjadu

Fan, tänkte skriva någonting, men glömde bort vad.
Hma.

Låååång dag igår

Igår var jag i skolan från 08.55 till 23.40, jobbade konstant. 30min lunch, 30min middag, 5min kaffe kl.16, sen bara fullt ös hela tiden. NU är jag iaf klar med laborationsdelen i projektet, bara skrivandet kvar. Eller bara och bara, men ska knåpa ihop resultat och diskussion när jag har tid. Har ju hur lång tid jag vill på mig så det är väl ingen stress på det sättet, det är nog mest jag själv som pressar mig att bli klar förhoppningsvis inom 2-3v.

Statistikkursen började igår också. Vet inte hur mycket jobb det kommer att ta, men jag är nästan helt säker på att statistiken i projektarbetet är mycket mycket svårare än statistiken i kursen, som är mer övergripande. Repeterade lite matte och sånt i söndags, ska väl börja läsa kursboken (som jag inte har) när den kommer till huset. 1300kr på Bokus och Akademibokanhandeln, men hittade den för 600kr på Sundaybooks.se - nice. Ytterligare ett hål i fickan dock :|


Skickar upp ytterligare en video som jag sprang på nyss, ska väl börja köra med ett förminskat format ibland så att videon inte tar upp hela sidan. Skön låt!


Magnus Betnér vs. kvällspressen

Det blir mycket clips nu, men vad gör man när de är så självutnämnande?

"Åh, Runar, åååh, så viktigt"
"Linda Rosing, Linda jävla Rosing. Hur fan kan man bli så känd för att vara snygg när man är så jävla ful?"Magnus Betnér på Stureplan

Jag måste fortsätta i Betnér-spåret, det kommer säkerligen fler i morgon. Såg ett par sköna som jag måste leta upp, kommer upp imorrn!

Räcker det inte snart? Stureplan sprider sig som en jävla cancer över hela Sverige och ingen gör ett skit. Jag tror inte Tommy Zethraeus var så jävla fel ute som vi trodde. Frige honom, ge honom en fälthaubits och låt honom göra färdigt jobbet.Magnus Betnér på krogen

Kan man säga någonting annat än att det stämmer så jävla bra?

Den nördigaste killen ska "bara kolla ett mail" och så hamnar hela gänget runt datorn och så är det någon som ska rekommendera nåt clip med någon jävla apa som käkar bajs. Vafan, det är väl ingen förfest, det är ju ett fängelsebeteende!


Paris vs. Brittan - Most ugly contest!

Tjani, lika som bär.
Tyvärr...


/ /Dagen har spenderats på stranden. Eller ja, tills jag tröttnade. Så helt sjukt jäkla varmt, gick knappt att gå ner till vattnet utan att bränna sig på fötterna. När vi kom hem började det åska och regna, förutom att tempen i lägenheten låg på 30+ var nu även luftfuktigheten straxt över 3000%.
Längtar verkligen tills på tisdag när ACn kommer...

Track your partner!

Riktigt ballt faktiskt, spårar mobiltelefoner mha triangulering med 10m nogrannhet. Testa!

http://www.track-your-partner.com/


image30

Handpenning lagd

Dåså, då var handpenningen till ACn lagd. Det blev den på Elgiganten, den drog faktiskt mer (trots mitt förra inlägg; 1200W) men när jag frågade säljaren hur driftkostnaden förändrades hade han ett rätt bra svar faktiskt. "De säger att en AC som drar mindre watt och inte klarar av att kyla rummet går på fullgång hela tiden, medan en som är kraftigare snabbt kyler ner rummet och går på en lägre effekt resten av tiden". Lät rätt bra faktiskt. Han sa även att om vi låter den stå på hela tiden kostar det ~10kr per dygn beroende på klimat och val. Vi räknar med att vi kommer ha på den 6-12h per dygn och kanske i praktiken 15dygn per månad, så det blir ju inga pengar. Den kostade 2995:- vilket svider en del i plånboken, men å andra sidan kan jag sälja den för 2000:- nästa år om vi får tag på en svalare lägenhet.
Det var faktiskt aldrig tal om någonting annat än att ha en AC. Ska vi båda sitta inne i sommar och räkna är det ett måste. Temperaturen inne är nu 29C och den har varit 32+, trots att utetempen ligger långt under. Jävla lägenhet.

Jaja, så får det bli! Kommer på tisdag! Woho!

AC ska inhandlas

Det är en jävla djungel det här med AC-apparater, har kikat runt nu någon timme och ska åka iväg för en koll. Har två heta alternativ: 1. Elgiganten, 830W elförbrukning för 2995:-, bra kyleffekt men sådär kvalitet enligt ett forum. 2. Rusta(!), 980W elförbrukning för 2995:-, något bättre kyleffekt och troligtvis bättre kvalitet. Den sista har också digitala fönster o sånt. Lutar åt den, trots högre förbrukning. Blir typ +50:- i månaden för 12h/dag.

Återkommer!

Ordbajseri

Kom för bara några veckor sedan på att ordet bruksanvisning består av orden bruks och anvisning, har aldrig tänkt på det förut... :| Samma sak var det när jag (om än för längre sedan) kom på betydelsen av Robocop. Jävlar vad dum man är ibland :|

Gonatt!

Lalalaaa

Kom nyss hem från stan och pubben där det visades fotboll på 26 (eller var det 28?) flatscreens. Inne vid pissoaren hade de hängt upp ytterligare en 28", bara så att man liksom inte skulle missa någonting. Ett jävla målkalas blev det ju tillslut, Island var faktiskt tråkigt dåliga. Sådär sjukt dåliga så att det inte längre är kul att titta.

image29


Imorrn ska jag upp vid 08 så att jag hinner räkna lite innan badet med Dave. Det är väl badtemperatur i pölarna? Äh, lite solning blir det hur som helst. Beach '07 har inletts!

Leif - Robin, Robin - Leif?

Tryckte upp DN nyss för en snabb update och vem figurerar inte där om inte vår folkkära(?) Robin Williams. Eller vafan, var det Leif Pagrotsky?

Robin?
image25

Leif?
image27

Tom!
image28

Sista touchen på la grande design

Sådär, då var man klar. Rickard påpekade i vänlighetens namn att det såg knepigt ut i Internet Explorer, så det fick bli en del skrivande igen. Tyvärr verar IE inte förstå allt på samma sätt som Firefox och Opera så det fick bli en del kompromissande (tex är avståndet mellan länkarnar till höger [Senaste inlägg och Kategorier] mycket större i IE än i FF och Opera). IE förstod inte heller % i bredd utan jag skriva allt i pixlar... *sucka* Har struntat i att försöka ordna upp så att det inte är en hel vit kant till höger i IE också, det ser mao bättre ut i FF och Opera.

Jaja, nog med nördsnack. Imorrn är det sista (ta i trä) labbdagen för mig! Wooooho! Det jag är mest... nervös för är själva räknandet som öht inte går framåt. Skum sak att vara nervös för, till slut blir det ju bra. Kan jag inte lära mig av någon underlig anledning får ju handledaren räkna ut och jag titta på. Det är väl den här självkänslan kanske som tar mest stryk. Det är väldigt svårt att skriva resultat och diskutera det också iofs...

Funderar på att köpa AC också. Någon som har något tips? Ska kika runt lite på nätet, det jobbigaste verkar vara att olika modeller men med samma effekt fungerar helt sjukt olika bra. Det får mao bli en del research...

Ny design

Jag håller som ni kanske ser på att uppdatera bloggens design. Ett äventyr i och med att min kodningskunskap sträcker sig till ungefär, cirkus noll. Jag har kunnat fram t.o.m. kanske <html>, därefter har det varit svart. Nu är det ju CSS som gäller, så min enorma HTML-kunskap kommer inte heller den till så stor nytta :( Nu vet ni iaf hur bloggen kommer att se ut ungefär, ska byta ut headern längst upp (som mest var ett test), tweaka lite fonter och få allt enhetligt, sen är det klart.

Feedback ska såklart ges!
Skriv även om någonting är fel i er browser och upplösning!

Tidernas väg

Igår skrev jag om det mest gay jag känner till, men jag tror att jag måste dela förstaplatsen med Tidernas väg. Bara likheten med Kvällens värd Världens värd gör att det förtjänar femtio gaypins, när man sedan lägger ögonen på postern slår det nästan alla rekord.
Fy fan. Tidernas väg, så jävla gay.

image21

Bergslagsdiagonalen

Fan vad jag hatar Bergslagsdiagonalen, det är nog det mest gay jag känner till. Bergslagsdiagonalen. Jag menar, bara smaka på det: bergslagsdiagonalen. Så sjukt jävla fult. En diagonal av vadå? Ingen vet, ingen frågar. Den bara är.
Bergslagsdiagonalen. Fy fan.

Visst ja, idag hjälpte jag brorsan att flytta till Hjo. Huset var jättefint, att bära var jobbigt. Nu ska jag sova. Hej!


RSS 2.0