LIV PÅ MARS!

Woho, äntligen har vi 100% bevis på att det finns marsianer. Inte marsipaner, utan marsianer. På samma sätt som det finns jordier liksom. SvD skriver

 

För fyra år sedan när Spirit först skickade bilder från Mars blev astronomerna besvikna eftersom de hade hoppats på bilder som skulle kunna fastställa att det finns möjligheter till liv på planeten.  En rymdentusiast tittade närmare på bilderna, förstorade dem, och på en liten del av en av bilderna hittades en liten människoliknande figur. 

 

Hur fan kan NASA missat denna uppenbara formation på en av sina bilder (titta själva på orginalbilden, i den sista tredjedelen nästan längst ut till vänster)? De har ju för fan haft fyra år på sig! Men visst, en entusiast hittar det här. En grön marsianmarsipan som stroppar omkring på ytan. Självklart människoliknande med armar och ben. Vad han gör mitt i ingenting (panorera orginalbilden åt höger) är det dessutom ingen som frågar sig... mystiken tätnar, eller INTE. Har någon hört talas om sten?

 

 

 

Som Magnus Betnér säger - det är Aftonbladet som skapar nyheter, inte presenterar dem. Aftonbladet med sin enormt goda slutledningsförmåga skriver (notera det diffusa användandet av "världens rymdforskare" och den sista punchlinen som en journalist hittar på):

 

Och bilden har nu skapat förvirring bland världens rymdforskare.  Det yttersta beviset på att det finns liv på Mars”, säger optimisterna.  ”En del av ett berg”, säger skeptikerna.  Men optimisterna kan ha rätt.



Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0