Sjukt sjuk

Slående titel, men har pluggat för mycket på Aftonbladet. Fick lite ont i halsen idag, har nyst en del på jobbet och är lite smårinnig i näsan. Över hälften av kunderna som kommer in är sjuka, nyser, hostar och äcklar sig på pengar, på varor och över mig. Inte underligt att man blir sjuk. Det var ett tag sedan senast, minns faktiskt inte förra slaget. Inte hängig och så än, så försöker imorrn också. Kanske är det bara inbillning... ska försöka skriva upp mig på så mycket jobb som möjligt i alla fall, så att OM jag blir sjuk är det inte förgäves. Elakt? Ja. Bra? Ja.

 

Världens äckligaste ljud måste ändå vara en gubbe (ju äldre desto bättre) som harklar sig. Vet inte om det är slemmet som är värst, eller det faktum att det låter som det näst sista andetaget innan han faller död ner. En hostning från döden. Spännande, men inte så mysigt.

 

Tillika måste den äkligaste åsynen (bra ord) vara en krokig gubbe som tar upp en stel snusnäsduk i bomull, torkar sig runt näsa och mun och stoppar ner igen, i en lika frasig ficka. 


ullisen
23:45:49, 2008-09-11
http://akirllu.blogg.se/

väl talat!



fast är av den åsikten att det inte spelar nån roll vem som blötharklar sig. blä. skitäckligt.


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0