Obama

Tittade faktiskt på "hela" installationscermonin. Talet började bra, men svalnade sedan till vanligt politikertjöt. Mäktigt var det i alla fall, imorrn är nog finanskris, Irakkonflikt, Afghanistankrig och klimatförändringarna ordnade ska vi se! Det verkar ju som att det är vad omvärlden väntar sig av honom i alla fall... men men, intressant!

 

Vi ska nog sälja vår säng innan flytten förresten. Den är lite liten och har börjat blivit lite väl "inliggen" (hur man nu än ska böja det - "inlegad"? "inluggen"? :P ), så ska köpa en större och lite fräshare. Det blir nog bara ben på den än så länge, tänkte ev. bygga en gavel efter tycke och smak. Eller också köper man ju lätt till en sådan när orken tryter (ytterligare ett bra ord!). IKEA-sängar får ju extremt bra betyg överallt, speciellt när man ser på vad man får i förhållande till pris. Det lutar åt ytterligare en sådan. Ska försöka läsa på vad fan man behöver bara... madrass, resår, latex, skum, botten och allt vad det heter. 


Linda och Gustav
19:08:10, 2009-01-21

Gustav hälsar att ni är som en zigenarfamilj, (gipsey-family (stavning?) som han uttryckte det) som handlar och säljer med allt ni äger och har :-)


Du skrev
Name
Kom ihåg?

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0